Nevezési link: hamarosan!!!

Szuper hír!!!

Szerezd meg idén is  az AAPKK Dog Dancing Club Star 2022 címet.

Nem feltétele a törzskönyv megléte, sőt az sem, hogy a kutya az AAPKK fajtái közé tartozzon. Tehát a Dog Dancing Club Star 2022 címet bárki megszerezheti, aki kellő energiát fektet a gyakorlásba.

Minden kutyus számára elérhető

A Dog Dancing Club Star 2022 cím eléréséhez minimum 6 feladatot kell teljesíteni  (lehet több is ;))

A 6 feladatot szabadon választhatjátok ki abból a  listából, melyet az AAPKK honlapján találhattok meg. (Dog Dancing Club Star menüpont alatt – trükk lista, valamint az AAPKK Facebook oldalán, tanuló videók formában)

Ha megvan a 6 feladat, akkor videó formában elő kell adni egy dog dancing kűrt (táncot vagy történetet), bármilyen stílusú és hangulatú zenére táncolhattok!

A régi tanulós videókat (Karantraining & Karácsonyi videós verseny) a videó menüpont alatt is megtaláljátok az AAPKK Fb oldalon, akkor nem kell legörgetni hozzá.

Az új videókat a  következő hetekben  tesszük fel az AAPKK Fb oldalára és AAPKK Dog Dancing You Tube oldalára. Az új videók a haladóknak, vagy azoknak is érdekesek lesznek, akik már korábban megszerezték a Dog Dancing Club Star  címet, hiszen új trükkök kerülnek bemutatásra. Haladó és profi osztály versenyzőiknek, az új trükkből egyet bele kell építeni a kűrjükbe.

Íme az új trükkök listája:
– körbefutás nagykörön,
– hátra fel/asztal,
– kúszik,
– hátsó láb emelés,
– 8-as,
– bumm,
– kétlábon járás.

A Dog Dancing Club Star 2022 címre jogosult mindenki, aki kéri a tagsági felvételt az  AAPKK-ba 2022-re. A felvezetőnek kell a tagnak lennie.  Bármilyen fajtájú, FCI vagy más  törzskönyves, illetve nem törzskönyves kutya számára is elérhetővé válik a Dog Dancing Club Star 2022 cím.

A Dog Dancing Club Star 2022 cím egy serleg és névre szóló oklevél, amit jövő év elején tudsz átvenni az AAPKK Évadzáró vacsora ünnepélyes keretein belül!

Tagsagi kérelem az alábbi linken:

TAGFELVÉTEL!

Tagság a részvétel feltétele, nevezés előtt szükséges!

❗️Figyelem van még extra!❗️

Egyben ez egy videós dog dancing verseny is, ahol ismét kihírdetjük a dobogósokat de most új osztályokban is:

Kezdő: A kutya és a gazdi is életében először indul videós versenyen és élő versenyen sem szerepeltek korábban.

Középhaladó: Minden olyan kutya-gazdi páros, aki még nem vett részt élő versenyen, kivéve hobby open kategóriában, vagy videós versenyen már szerepeltek korábban. Ebben az osztályban versenyezhetnek a junior kutya osztályt és gyerek osztályt követően a párosok, ha kinőtték az osztályukat és élő versenyen nem szerepeltek még .

Haladó: Az a páros, aki már részt vett előzőleg kezdő osztályban AAPKK-s videós versenyen vagy kezdő osztályban élő versenyen, illetve aki “profi kutyával” indul.
Profi kutyának számít az a kutya, aki hivatalos osztályban versenyzik. Haladó osztályban profi kutya, “nem profi” felvezetővel indulhat.

Profi: Minden kutya-gazdi páros, aki már indult élő versenyen hivatalos osztályban.

HTM: Minden kutya-gazdi páros, aki nem indult élő versenyen hivatalos osztályban.

Junior kutya: A nevezett kutya még nem töltötte be az 1. éves kort.

Gyerek I.: Minden 14. életévét be nem töltött gyerek számára, aki nem ért el helyezést az előző AAPKK-s videós versenyen, vagy nem indult még sem videós, sem élő versenyen ezelőtt.

Gyerek II.: Minden 14. életévét be nem töltött gyerek számára, aki dobogós helyezést  ért el az előző AAPKK-s videós versenyen, illetve már szerepelt ő vagy a kutyája élő versenyen.

Fehér kutya: Mindenki számára nyitott, aki versenyen kívül szeretne indulni vagy szervező.

Csapatverseny: Minimum 2 fő és 2 kutya esetén lehet részt venni ebben a kategóriában. A club star címet minden kutya-gazdi páros megkapja, valamint a helyezett csapatok – csapatonként – egy kupát és egy oklevelet kapnak.

  • Minden részvevő, aki a kűrjében bemutatja az adott számú trükköt – kezdők, gyerekek és junior kutyák esetén 6 darab az eredeti listáról, középhaladóknál, haladóknál és profiknál 6 + 1 új trükk az új listáról.

Nevezési határidő: augusztus 1., csak meglévő tagsági számmal lehet nevezni, a csapatversenyhez külön google dokumentumot kell készíteni.

Videó beküldésének határideje: augusztus 15. alábbi e-mail címre: aapkkdogdancing@gmail.com

Feltöltés és bírálás: augusztus 31-ig.

Eredményhirdetés: szeptember 1.

Bírók: hamarosan közzétesszük.

Jutalomfalatot ill játékot minden kategóriában szabad használni, kivéve a profi osztályban!

A videóban a felvezető és kutyus is végig egészben legyen látható, videót vágni nem szabad, de zenét alá szabad vágni!

Kezdő, gyerek és junior kutya osztály zene ideje ajánlott 2:00 perc,  középhaladó,haladó és profi, valamint csapat osztály max 4:00 perc!

A verseny nem hivatalos, FCI szabályzat az irányadó!

A versenyben részt vevők értékes díjakat nyerhetnek. Ezeket hamarosan közzé tesszük az AAPKK Hungary Facebook oldalán. Kövesd az oldalt, hogy ne maradj le!

Mindenkinek jó szórakozást kívánunk és sok sikert!