Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

AAPKK 30 éves Jubileumi European Club Show

2021.12.30.

Örömmel osztom meg Veletek a hírt, miszerint az FCI Európa Kutyakiállítás helyszínén és időtartama alatt Egyesületünk lehetőséget kapott a 30 éves Jubileumi Klubkiállítás megrendezésére december 30-án.
Szeretettel várunk minden kedves nevezőt, érdeklődőt erre a nagy jelentőségű eseményre!
 
A nevezési lehetőség hamarosan megnyílik a nevezes.dogshow.hu oldalon.
Nevezési határidő: 2021.11.30.
A kiállítás helyszíne: Budapest, Hungexpo
 
A Klubkiállítás sikeres szervezéséhez szeretnék egy kis segítséget kérni!
 
A MEOESZ az Európa Kutyakiállítás miatt ringtitkárokat és tolmácsokat nem fog tudni biztosítani számunkra, így akinek lenne kapacitása/nyelvtudása/kedve egy ilyen munkához (természetesen a hivatalos díjazás mellett) ezen a napon, annak jelentkezését várjuk az apkk@club-info.hu e-mail címre!
 
A kiállítás színvonalának emelése miatt szponzorok támogatására számítunk a díjazáshoz. Akinek erre van kapacitása/ lehetősége, kérem lépjen velünk kapcsolatba az apkk@club-info.hu e-mail címen vagy a +36203868470-es telefonszámon.
 
 
A hatályos rendelkezések alapján Korlátozások nélkül, szabadon lesz látogatható a budapesti Európa kutyakiállítás helyszíne. Kovács Zoltán, az “Egy a Természettel” Vadászati és Természeti Világkiállítás kormánybiztosa a MEOESZ-nek írt levelében erősítette meg, hogy a budapesti Európa kutyakiállítás az “Egy a Természettel” Vadászati és Természeti Világkiállítás záróeseménye, így mentesül a veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedések alól. Ennek értelmében a december 28 -31. között megrendezésre kerülő Európa kutyakiállítás és kísérő rendezvényei járványügyi korlátozások, védettségi igazolvány és teszt nélkül látogathatók lesznek. 
 
 
Ünnepeljük együtt a Klub 30 évét december 30.-án!
 
Üdvözlettel:
AAPKK elnök

Részletek

Dátum:
2021.12.30.

Helyszín

Budapest
Budapest, Hungary + Google Térkép

Az AAPKK eseményei esetén a változatás jogát fenntartjuk.